Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Mobilbetaling

Styring af maskiner

&

Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

opsamling af data

Og meget mere

&

Om Pay4it

Pay4it byder velkommen til en helt ny verden indenfor mobilbetaling, styring af maskiner, opsamling af data og mange andre former for udnyttelse af mobilnettets muligheder.

Pay4it tilbyder via vores egen gateway og sammen med Paii, de 4 mobilselskaber TDC, Telia,3 og Telenor betaling med din mobiltelefon inden for flere forskellige segmenter. Pay4it’s M-Payment kan bruges som betalingssystem i alle former for automater, i butikker, web shops eller skoler, kun fantasien sætter grænser.

Inden for det sidste års tid er betaling over mobilen såkaldt M-Payment blevet en mulighed i de nordiske lande. Uanset om der er tale om køb af sodavand betaling af vask til bilen eller solen skal startes, så har det første år vist at brugerne har taget sms betalingen til sig.

Når M-Payment er så populært, så skyldes det først og fremmest, at sms’en er en utrolig stærk kommunikationsform. Stort set alle har efterhånden en mobil, og de fleste har den som regel altid lige ved hånden, så en sms hurtigt kan sendes afsted. Sidste år blev der sendt mere end 10 mia. sms’er afsted alene i Danmark.
logo graa

Fordel ved at bruge Pay4it’s betalingsløsning

Først og fremmest er betaling over SMS utrolig let. I modsætning til andre teknologier, så kræver M-Payment ingen forud registrering, og brugerne skal ikke først starte med at registrere og indbetale penge på en konto. De behøver blot at skrive en kort besked og sende en sms af sted så er købet foretaget.

Udviklingen har vist at det ikke altid er den mest avanceret teknologi der vinder. Teknikken der er nem at bruge vil også have den største brugertilslutning.

NFC og fremtiden

Pay4its løsning er klargjort til NFC og vil kunne anvendes til denne løsning. NFC kræver at man anskaffer sig en mobil eller betalingskort med NFC indbygget.

Sms vil stadig mange år ud i fremtiden være den nemmeste måde at håndtere betaling uden brug af kort eller kontanter. Andre teknologier vil komme til, men der vil være en lang årrække, hvor SMSen stadig vil være den nemmeste, bedste og mest gennemprøvet kommunikation for håndtering af betaling. Sms- betalingen vil udvikle sig til helt nye og endnu uprøvet produkter og markeder.