Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Mobilbetaling

Styring af maskiner

&

Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

opsamling af data

Og meget mere

&

Referencer

Pay4it.dk har mange forskellige kunder fra mange forskellige brancher. Fælles for dem alle er behovet for betaling med mobiltelefonen og ofte udførelse af en aktiv handling ved kunden. Behovet for den aktive handling kan være meget forskelligt, lige fra den simple løsning, hvor vi blot skal sende en SMS til kunden med kvittering for et køb og til styring af et komplet bycykel system, med registrering og betaling, som en del af det samlede koncept.

Vores kunder kommer typisk til os med en aktuel case, hvor de ønsker mobilbetaling som betalingsmiddel, som vi herefter i fællesskab finder den bedste løsning på. Ingen kunder er for små og vi vil gøre alt for at løse alle opgaver!

Vaskerier

Betaling forvask i en ejerforening eller et boligselskab, er ofte problematisk at administrere. Med Pay4it’s system betales og styres de enkelte vaskemaskiner og tørretumblere fra vores server. Alle transaktioner kan følges “online” fra vores partner login, hvor man endvidere kan se om maskinerne er “i live”.Betalingen sendes direkte til ejendomsadministratoren konto med en månedlig opgørelse. Endvidere kan vi styre tilknyttede ting til vaskeriet, eksempelvis adgangsdøren til vaskerier, hvor det kun er personer med det korrekte mobilnummer der kan åbne døren.

Solarium

Brugerne af solarium i Danmark, har nu enhelt ny mulighed for at betale med deres mobiltelefon. Pay4it kan styrer alle former for møntindkast der sidder i nye eller eksisterende solarier. Vores erfaring viser tydelig, at kunder der har prøvet betalingsformen en gang, bliver ved med at anvende denne form for betaling. Endvidere ved solarie ejerne nu hvem deres kunder er, og på hvilket tidspunkt solbehandlingen er foretaget.

Bilvask

Mobilbetaling for bilvask er i stærk fremgang i Danmark. Vi har anlæg kørende på i Jylland og på Fyn, hvor kunderne har taget godt imod denne nye mulighed. Et naturligt protefølje for styring af bilvaskemaskinen er støvsugeren og den automatiske måtterenser, hvor man typisk skal anvende poletter.

Snack automater

Snack automater er et godt alternativ til en lille kiosk. Problemet med snack automater på udsatte steder er hærværk og indbrud.
Ved indførelse af mobilbetaling er dette ikke noget problem længere. Skejby sygehus oplever et stigende salg i deres automater efter indførelsen af SMS betaling.

Massage stole

Betaling for anvendelse af massagestole er i stor vækst i Danmark, både i det offentlige rum og hos private virksomheder.
Undgå tidskrævende tømning af mønter – betal via mobiltelefonen.

Referencekunder 

referencerSlide2

referencerSlide3

referencerSlide4

referencerSlide5

referencerSlide6