Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Mobilbetaling

Styring af maskiner

&

Slide background
S├śNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

opsamling af data

Og meget mere

&

Samarbejdspartnere

I Pay4it mener vi, at eksperter og specialiserede ressourcer kan trækkes ind for at medvirke til at løse opgaver i indland og udland. Ofte er vore kunder interesserede i at få belyst emner eller løst opgaver på tværs af landegrænser, og det er derfor vigtigt at kunne benytte lokalkendt ekspertise, der både har kontaktnet og markedsviden.

Pay4it tilbyder sammen med de 4 mobilselskaber Paii (TDC, Telia,3 og Telenor) betaling med din mobiltelefon inden for flere forskellige segmenter. Vi har gennem vores egen gateway direkte adgang til teleselskaberne, og sikre herved en af markeds mest konkurrence dygtige løsninger for vores kunder.

Teknikken leveres af Tommerup Elektronik A/S

Tommerup Elektronik A/S er en moderne elektronikvirksomhed inden for udvikling og produktion af styrings- og reguleringselektronik.

Virksomheden blev grundlagt i 1984 og har siden fungeret som maskinindustriens eksterne elektronikafdeling, og optræder i denne forbindelse f.eks. som producentens sparringspartner i den del af udviklingen, der omhandler maskinstyringen og brugerbetjeningen.
Besøg dem her

Swipp og Mobilepay

  

4T

4T Mobile Payments er et historisk samarbejde mellem Danmarks fire teleoperatører, TDC, Telenor, Telia og 3. Selskabet vil udvikle og drive fremtidens betalingsløsning til mobiltelefonen.

tdc telenor telia tre