Pay4it logo mobile

Øget fokus på Kontantfri Kommune hos KMD

Offentliggjort 19. februar 2021


Vi har i de seneste år haft en samarbejdsaftale med KMD omkring vores kontantfrie betalingsløsninger Kontantfri Kommune og Skolepenge. 2021 tegner til at blive et år, hvor kommunerne for alvor har fået øjnene op for at digitalisere betalinger fra deres borger.  

Den tendens oplever vores samarbejdspartner KMD også, når de taler med landets kommuner. Kontantfri Kommune har derfor fået ekstra fokus hos KMD, og har netop har fået sin helt egen produktside hos KMD under navnet KMD Mikrobetalinger.

Læs produktsiden her: KMD Mikrobetalinger

 

Ældre betaler uden kontanter i Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord Kommune er en af de kommuner, der har valgt at opgradere deres kontantfrie betalingsløsning MFKKortet, så kommunens ældre borger betaler uden kontanter på plejecentrene.

KMD har skrevet en artikel om vores samarbejde med Mariagerfjord Kommune, hvor I kan læse hvordan betalingsløsningen skaber en tryg og nem hverdag for de ældre og deres pårørende, til stor glæde for personalet på plejecentrene.

 

Læs artiklen her: Kundecase - Mariagerford Kommune

 

Mere information om Kontantfri Kommune

I er velkomne til at kontakte os på 26815500 eller info@pay4it.dk, hvis I ønsker at afsøge potentialet for kontantfri betaling i jeres kommune.