Pay4it logo mobile

Om Pay4it

Vi har mere end 10 års erfaring med at udvikle kontantfrie betalingssystemer til bl.a. kommuner, private virksomheder, solcentre, festivaler og foreninger. Vi er godkendt af Finanstilsynet og samarbejder med Danmarks fire største teleselskaber TDC, Telia, 3 og Telenor. 

 

Full service betalingsløsninger

Vores vision er at skabe fremtidens betalingsløsninger, der hjælper danskerne til en nem kontantfri hverdag. Vi udvikler alle betalingssystemerne fra vores hovedkontor i hjertet af Kolding. Vores centrale placering i Danmark gør at vi altid er tætte på jer, og vi er aldrig længere væk end et opkald. 

Vi udvikler vores software inhouse og leverer betalingsterminaler med brugertilpassede funktioner i alle størrelser. Vores detaljerede indsigt i betalingsterminalerne og softwaren giver os mulighed løse problemer med det samme.  

Kontakt os her

Vi leverer unikke totalløsninger

Vi udbyder totalløsninger til kontantfri betaling i bl.a. folkeskoler, gymnasier, plejehjem, kommunale fritidsklubber og andre offentlige institutioner. De brugervenlige betalingsløsninger leveres også til private virksomheder som solcentre, vaskerier og virksomhedskantiner. 

 

Moderne betalingsmetoder - Minimal risiko

Betalingsløsningerne benytter sig af kontaktløse betalingskort, vores digitale pung MyWallet samt mobile betalingsmetoder som SMS (mPayment) og MobilePay. De innovative teknogier begrænser risikoen for misbrug af brugerens betalingsoplysninger, og vi håndterer kundernes oplysninger efter højeste sikkerhedskrav. 

Kunderne kan se alle transaktioner online på deres MyWallet-konto, mens I får fuldt overblik over transaktionerne på jeres Partnerlogin. Den digitale registrering giver gennemsigtighed og skaber tryghed for jer og jeres kunder.  

Oplev vores produkter

Innovative ideer og knowhow

Vi optimerer løbende vores software og integrerer de nyeste teknologier, så I får fremtidssikrede betalingsløsninger der lever op til de højeste sikkerhedskrav. 

Vi udnytter vores knowhow til at levere den optimale løsning til jeres projekt. Vi løser alle typer af projekter – små som store – og vi laver betalingsløsninger der passer til de fleste budgetter. 

 

Kontakt os i dag, så hjælper vi jer et skridt nærmere til en hverdag uden kontanter.

Få et uforpligtende tilbud