Pay4it logo mobile

Gratis færgebilletter skaber travlhed på småøerne

Offentliggjort 21. april 2020


De danske småøer oplever i disse år en eksplosiv vækst i antallet af turister der valfarter til øerne for at opleve naturen og den autentiske øidyl. 

Regeringens nye sommerferiepakke, der bl.a indeholder gratis billetter for gående og cyklister, forventes at give en yderligere travlhed hos de små færgeselskaber, der fragter passagererne til de på 56 færgeruter over hele landet. Derfor oplever vi en stigende interesse for vores online billetsystem til færgedrift, der sikrer nem og hurtigt betjening af passagerer.

Færgeoverfart uden kontanter

Vi lancerede i efteråret et helt nyt billetsystem, der er udviklet til at lette det administrative arbejde hos de små færgeselskaber. Systemet fungerer helt uden kontanter og færgepassagerer kan bestille deres billetter online inden afgang eller betale med kreditkort og Mobilepay, når de kører om bord.

De faste pendlere til og fra de danske småøer får automatisk rabatter og digitale kvitteringer med deres kontaktløse pendlerkort. Systemet har indtil videre gjort hverdagen nemmere for de mange passagerer, der hver dag tager ruten fra det sønderjyske fastland til Nordals. 

Mere information om billetsystemet

I kan læse mere om vores billetsystem her eller kontakte os på 26815500