Pay4it logo mobile

Københavns Kommune - Skolemad-klub


I sommeren 2022 gik vi i samarbejde med KMD og København Kommune i luften med et ambitiøst projekt, der sikrer at alle Københavns Kommunes skoler samt fritids- og ungdomsklubber er kontantfri. Betalingsløsningen består bl.a af et online bestillingssystem til skolemad, der leverer skolemad til kommunens 66 skoler hver dag.

Derudover har fritids- og ungdomsklubberne mere end 100 håndholdte betalingsterminaler, der tager imod betalinger i 64 københavnske fritids- og ungdomsklubber.

De mindste børn i fritidsklubberne betaler med et kontaktløst NFC-kort, mens medlemmerne i ungdomsklubberne betaler med MobilePay og almindelige kreditkort. De betaler dermed med sikre betalingsmidler som de altid har ved hånden.

Forældrene til de 48.000 brugere af Skolemad-klub har adgang til deres egne børns kontoer online på forældresiden Skolemad-klub.kk.dk. Det cloudbaserede system indhenter automatisk familiens stamdata fra det centrale register, når de logger ind med MitID. Fordelen ved MitID-løsningen er bl.a. at børnene automatisk får tildelt økonomisk friplads til klub, hvis de er berettiget til det i kommunens systemer. Det samme gælder, hvis en ansøgning om tilskud til skolemad bliver godkendt i kommunens tilskudssystem. 

MitID sikrer samtidig et højt sikkerhedsniveau, hvor det kun er forældrene og juridiske omsorgspersoner der har adgang til deres egne børns kontoer.

Gå til skolemad-klub.kk.dk