Pay4it logo mobile

Find inspiration til en kontantfri hverdag

Vi får hele tiden nye spændende projekter ind i huset, og vi deler løbende de gode kontantfri historier med jer, som inspiration til en nemmere hverdag uden kontanter.

Har I en historie I gerne vil dele med os og resten af vores kunder? Skriv til os på info@pay4it.dk.

Frederikssund Kommune dropper kontanter i fritidsklubber

Offentliggjort 22. maj 2023


I de seneste måneder har børn og unge i Frederikssund Kommune kunne betale med FKPay, når de kommer i kommunens 13 klubtilbud. Hundredevis af klubmedlemmer bruger dagligt deres nye betalingskort til FKPay i klubben.

Frederikssund Kommune har valgt en fremtidssikret kommunal betalingsløsning, hvor forældrene logger på med MitID. Borgernes stamdata indlæses automatisk, når forældrene logger på https://fkpay.dk/.

Læs mere

Hvorfor trækker Pay4it penge på min konto?

Offentliggjort 16. maj 2023


Vi får i øjeblikket en del henvendelser fra personer som ringer eller skriver til os, fordi de har spottet en trækning på netbank fra ”Pay4it”.  

Har du en trækning fra os på din netbank, så er der formentlig en logisk forklaring. Læs mere om hvorfor vi har trukket penge på din konto ved at trykke nedenfor.

Læs mere

Øget fokus på Kontantfri Kommune hos KMD

Offentliggjort 19. februar 2021


Vi har i de seneste år haft en samarbejdsaftale med KMD omkring vores kontantfrie betalingsløsninger Kontantfri Kommune og Skolepenge. 2021 tegner til at blive et år, hvor kommunerne for alvor har fået øjnene op for at digitalisere betalinger fra deres borger.  

Den tendens oplever vores samarbejdspartner KMD også, når de taler med landets kommuner. Kontantfri Kommune har derfor fået ekstra fokus hos KMD, og har netop har fået sin helt egen produktside hos KMD under navnet KMD Mikrobetalinger.

Læs mere

Læs alle vores nyheder her


Gratis færgebilletter skaber travlhed på småøerne, 21. april 2020

De danske småøer oplever i disse år en eksplosiv vækst i antallet af turister der valfarter til øerne for at opleve naturen og den autentiske øidyl. 

Regeringens nye sommerferiepakke, der bl.a indeholder gratis billetter for gående og cyklister, forventes at give en yderligere travlhed hos de små færgeselskaber, der fragter passagererne til de på 56 færgeruter over hele landet. Derfor oplever vi en stigende interesse for vores online billetsystem til færgedrift, der sikrer nem og hurtigt betjening af passagerer.

/artikler/gratis-faergebilletter-skaber-travlhed-pa-smaoerne/

Madplan 2.0 - nem online bestilling af skolemad, 15. april 2020

Vi har gennem de sidste par måneder arbejdet på at videreudvikle Madplan, som er en del af betalingsløsningen Skolepenge. 

Forældrene kan hjemme fra stuen bestille mad til deres børn for de kommende uger, og får et dagligt overblik over hvad deres børn får serveret når de logger på skolepenge.dk. 

Skolerne får samtidig nemmere ved at planlægge deres indkøb og udlevering af mad. 

/artikler/madplan-2-0-nem-online-bestilling-af-skolemad/

Nyt design på pay4it.dk, 15. april 2020

Pay4it.dk har fået nyt design, så det fremover bliver endnu nemmere at finde informationer om vores kontantfrie betalingsløsninger.  

Vi glæder os til at tage imod jer på det nye website, og hjælpe jer med en hverdag uden kontanter.

De bedste sommerhilsner

Pay4it-teamet

/artikler/nyt-design-pa-pay4it-dk/

Indlæs flere artikler