Pay4it logo mobile

Nyheder

Vi får hele tiden nye spændende projekter ind i huset, og vi deler løbende de gode kontantfri historier med jer, som inspiration til en nemmere hverdag uden kontanter.

Har I en historie I gerne vil dele med os og resten af vores kunder? Skriv til os på info@pay4it.dk.

Gratis færgebilletter skaber travlhed på småøerne

Offentliggjort 21. april 2020


De danske småøer oplever i disse år en eksplosiv vækst i antallet af turister der valfarter til øerne for at opleve naturen og den autentiske øidyl. 

Regeringens nye sommerferiepakke, der bl.a indeholder gratis billetter for gående og cyklister, forventes at give en yderligere travlhed hos de små færgeselskaber, der fragter passagererne til de på 56 færgeruter over hele landet. Derfor oplever vi en stigende interesse for vores online billetsystem til færgedrift, der sikrer nem og hurtigt betjening af passagerer.

Læs mere

Madplan 2.0 - nem online bestilling af skolemad

Offentliggjort 15. april 2020


Vi har gennem de sidste par måneder arbejdet på at videreudvikle Madplan, som er en del af betalingsløsningen Skolepenge. 

Forældrene kan hjemme fra stuen bestille mad til deres børn for de kommende uger, og får et dagligt overblik over hvad deres børn får serveret når de logger på skolepenge.dk. 

Skolerne får samtidig nemmere ved at planlægge deres indkøb og udlevering af mad. 

Læs mere

Nyt design på pay4it.dk

Offentliggjort 15. april 2020


Pay4it.dk har fået nyt design, så det fremover bliver endnu nemmere at finde informationer om vores kontantfrie betalingsløsninger.  

Vi glæder os til at tage imod jer på det nye website, og hjælpe jer med en hverdag uden kontanter.

De bedste sommerhilsner

Pay4it-teamet

Læs mere